Nieuws

Hier vindt u al het nieuws omtrent Scheepens en Klijsen Podotherapie.

Wij komen weer terug in Udenhout

8 februari 2018

Met ingang van 1 maart 2018 is Scheepens en Klijsen weer terug in Udenhout. U vindt ons dan in het nieuwe Gezondheidscentrum Udenhout aan de Kreitenmolenstraat 26 G. Dit is het pand achter de Rabobank dat inmiddels grondig is verbouwd.
Onze tijdelijke locatie aan de Molenstraat 57 in Berkel-Enschot komt tegelijkertijd te vervallen. In Berkel-Enschot blijft u welkom bij ons in Gezondheidscentrum Koningsoord.

 

Nieuwe podotherapeut Jose Adriaensen

8 februari 2018

Per 1 februari 2018 hebben wij versterking! Vanaf die datum werkt podotherapeut Jose Adriaensen bij ons. Jose werkt al ruim 7,5 jaar als podotherapeut en heeft dus veel ervaring. Zij zal voornamelijk werkzaam zijn in onze vestiging in Udenhout en werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

Chirurgische ingreep verhelpt ingegroeide teennagel

8 februari 2018

Podotherapeut Saskia Klijsen heeft zich gespecialiseerd in het verhelpen van problematisch ingegroeide teennagels door middel van een chirurgische ingreep, partiële nagelresectie genoemd. Voor patiënten waarbij andere behandelingen niet afdoende (meer) helpen, is dit de oplossing om van de pijn af te komen. Bij deze ingreep wordt het ingegroeide deel van de nagel verwijderd onder plaatselijke verdoving. Wij nemen rustig de tijd voor deze behandeling, creëren een ontspannen sfeer en boeken zeer goede resultaten. Deze behandeling wordt uitgevoerd op onze locaties in Gezondheidscentrum Koningsoord te Berkel-Enschot en Gezondheidscentrum Udenhout.

 

Saskia Klijsen specialiseert verder in Diabetes Mellitus

17 januari 2018

Saskia werkt als podotherapeut dagelijks met patiënten met Diabetes Mellitus en hun daaraan gerelateerde voetproblemen. Ze is ook jarenlang onderdeel geweest van het Diabetes Voetenteam en het multidisciplinair voetenspreekuur van het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en heeft heel veel ervaring met DM.
Om zich nog uitgebreider te specialiseren is Saskia gestart met de tweejarige Post-Bachelor opleiding Diabetespodotherapeut. Diabetespodotherapeuten zijn deskundigen op het terrein van diagnostiek en behandeling van de gecompliceerde diabetische voet en kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van diabetespatiënten en het terugdringen van het aantal ziekenhuisopnames en amputaties.
Om deze opleiding te kunnen doen zal Saskia voorlopig 1 dag per week minder in onze praktijk aanwezig zijn.

 

Voetencentrum Oisterwijk voor totaaloplossing van uw klachten

26 oktober 2017

In Medisch Centrum Oisterwijk, aan de Moergestelseweg 34, kunt u voor voetgerelateerde klachten terecht bij een van de zorgverleners van het voetencentrum. Het voetencentrum is een samenwerkingsverband van podotherapeuten, fysiotherapeuten, een medisch pedicure, een orthopedisch schoenmaker en een oefentherapeut.
Wij zoeken altijd naar een totaaloplossing voor uw klachten. Door het samenbrengen van de verschillende disciplines binnen het voetencentrum en de nauwe samenwerking wordt de zorg voor uw voeten goed op elkaar afgestemd en is er altijd een oplossing voorhanden. Zo krijgt u als patiënt de best mogelijke zorg.

De volgende zorgverleners maken deel uit van het voetencentrum:
Medifit Fysiotherapie
Loes Verhoeven, oefentherapie
Pedicuresalon Kelly’s, medisch pedicure
Scheepens en Klijsen Podotherapie
Van Gils Footcare, orthopedische schoenen

Pinnen, ja graag

14 september 2017

Wist u dat u uw rekening bij ons voortaan ook meteen kunt betalen door te pinnen? Handig voor u en handig voor ons.

Nieuwe toegangsweg GC Koningsoord

14 september 2017

Door de verdere ontwikkeling van het voormalig kloostercomplex waartoe gezondheidscentrum Koningsoord behoort, is de Pandgang inmiddels afgesloten voor autoverkeer. U kunt de parkeerplaats van het gezondheidscentrum nu bereiken via de nieuwe Kapittellaan.